Lõpetage oma projekt GEZE automatiseeritud tiibukse lahendusega.

Mitut tüüpi tiibuksed aitavad meid mugavalt igapäevaelus. Tiibuksed – olgu selleks barjäärivabad automaatsed uksed era- või avalikes hoonetes, kus uksed peaksid avanema mistahes pingutuseta, või uksetüübid, mis on varustatud uksesulguriga manuaalseks avamiseks. GEZE uksetehnoloogia ja ajamisüsteemid avavad ja sulgevad tiibuksi mugavalt, ohutult ja vastavalt individuaalsetele vajadustele.

Paremtiibuks teie projekti jaoks.

Slimdrive EMD-F on suurepärane nii siseustele kui välistingimustes ning on kiidetud heaks tuletõrjeuste jaoks. © GEZE GmbH

GEZE automaatsed ukselahendused kombineerivad barjäärivaba ligipääsu suure hulga funktsioonide ja elegantse uksedisainiga. Selleks et uks oleks funktsionaalne, on oluline enne ostu arvestada kõigi aspektidega. GEZE-l on mitu näidet tööstuslahendustest, mis vastavad teie nõuetele. Meie tooteekesperdid on alati kättesaadavad, et aidata teid teie projektiga. Ajami seadistamine teie projekti nõuetele vastavaks on meie eriala.

Slimdrive EMD-F on ühtse disainiga, kõrgus ainult 7 cm.

Slimdrive EMD-F on ühtse disainiga, kõrgus ainult 7 cm. © GEZE GmbH

GEZE tiibuksesüsteemidega leiate oma ehitise jaoks süsteemilahenduse, mille ühe- ja mitmelehelisi tiibuksi ja isegi tuletõkkeuksi saab automaatselt avada ja sulgeda. Slimdrive EMD-F on väga ohutu ja usaldusväärne automaatne süsteem, mida saab kergesti kasutada suure liigpääsusagedusega ustel. Selle võimas ajam, vastupidav ülekanne ja intelligentne elektrooniline kontroll tagavad mitmeaastalise probleemivaba töö. Slimdrive EMD-F-il on sisseehitatud sulgurvedru, mis tagab ukse sulgumise elektri kadumise ajal. Kontrolleril on sisseehitatud tulekaart otseseks ühenduseks AABDL-i tuletõkkeuste süsteemidega.