Meie uksesulgurid TS 5000 on nüüd saadaval standardmudelina ka musta värvi

TS 5000 ja TS 3000 on oma rohkete kasutusvaldkondade ja lihtsa monteerimise tõttu meie kõige armastatumad liugsiinidel uksesulgurid. Nüüd on meie armastatud uksesulgurid saadaval standardmudelina ka musta värvi, nii et nende kasutusvõimalusi on rohkemgi.

Erivärv must muutub üha standardsemaks

Ajatu, elegantne ja alati moes – see on musta värvi omadus. Ka arhitektuuris on see värv üha enam nõutud. Seda saab teiste värvidega kombineerida ning mitmete ehitus- ja kujundusstiilidega integreerida. Kujunduslikult tervikliku lahenduse probleemideta loomiseks pakume seetõttu oma armastatud uksesulgureid TS 3000 ja TS 5000 nüüd ka elegantset musta värvi (RAL 9005) standardtootena. Nii järgime trendi, mille kohaselt erivärv must muutub üha enam levinud standardvariandiks uste kujundamisel.

Eelised arhitektide ja projekteerijate jaoks

Eelised on ilmsed: arhitektid saavad realiseerida oma loominguvabadust ja oma klientide ootustele paremini vastata, samas kui kaubandus saab kasu veelgi suuremast paindlikkusest. Lisaks tunnevad rõõmu kujunduse mänguruumi avardumise, lühenenud tarneaegade ja parema planeeritavuse üle kõik ehitusega seotud osapooled.

Meie TS 5000 liugsiinidel uksesulgureid iseloomustab veel järgmine:

• Kasutatav ilma paremale ja vasakule ümberseadistamist vajavate kinnitatavate ühetiivaliste uste jaoks, mille tiiva laius on 1400 mm
  • Ukse liikumine kiireneb hüdraulilise lõputõmbe abil veidi enne sulgumist
  • Sulgemiskiiruse individuaalse kohandamise võimalus
  • Suure hooga avanevaid uksi pidurdatakse integreeritud vaikselt sulguva mehhanismi abil
  • Seadistuste lihtne kontrollimine sulgemisjõu optilise indikaatori abil

Meie TS 3000 liugsiinidel uksesulgureid iseloomustab järgmine:

• Sobib ühetiivaliste paremale ja vasakule avanevate hingedel uste jaoks, mille tiiva laius on kuni 1100 mm
  • Võimalik kasutamine ka tule- ja suitsutõkkeustel
  • Ukselehele ja -servale paigaldamine hinge küljel ja hinge vastasküljel
  • Sujuvalt individuaalselt reguleeritav sulgemiskiirus ja sulgemisjõud EN1-4