Arhitektide lemmik: GEZE pälvib innovatiivse uksetehnikaga uuesti tunnustust

GEZE sai preemia Architects' Darling Award 2023 üleandmisel automaatuste kategoorias pronksauhinna. Peaaegu 2000 arhitekti ja planeerijat osalesid valdkonna suurimas multimeediumküsitluses ning valisid umbes 200 tootja ja tootemargi hulgast oma soosikud ehitusvaldkonnas.

231123_GEZE_ArchitectsDarling_Bronze.jpg

GEZE sai preemia Architects' Darling Award 2023 pronksauhinna. © GEZE GmbH

Peale kõrge tootekvaliteedi veenis GEZE küsitletud arhitekte eelkõige turvalisuse ning hinna ja kvaliteedi suhtega. Marco Zaoral, GEZE siseehitusprojektide konsultatsioonimeeskonna juht, ütleb: „Rõõmustame väga, et selle auhinna uuesti pälvisime. Küsitluse tulemused heitsid valgust meie tugevustele ja potentsiaalile ning näitasid veel kord, et oleme ehitusvaldkonnas olulisimate otsuseid vastuvõtvate isikute jaoks usaldusväärne partner.“

Marco Zaoral, GEZE siseehitusprojektide konsultatsioonimeeskonna juht

myGEZE Control: ehitustehnoloogia jaoks mõeldud nutikas võrku ühendamise lahendus

myGEZE Control põhiseade

Ühenduvusplatvormiga myGEZE Control muutuvad ukse-, akna- ja turvasüsteemid tsentraalselt juhitavaks. © GEZE GmbH

Traditsioonidega ettevõte Leonbergist kuulub juhtivate ukse-, akna- ja turvatehnika pakkujate hulka ning on juba mitu korda innovatiivsete süsteemilahenduste eest tunnustust pälvinud. Ka ettevõtte värskeimad uuendused torkavad silma teerajajavaimu poolest, mis ajendab pidevalt tooteid edasi arendama. See hõlmab võrku ühendamise lahendust myGEZE Control – innovatiivset hooneautomaatikasüsteemi, mis ühendab uksed, aknad ja turvasüsteemid nutikalt võrku ning tagab nii suurema turvalisuse, energiatõhususe ja mugavuse. Nii näiteks ka üks uusimatest arengutest automaatuste valdkonnas: automaatne karusell-pöörduks Revo.PRIME, mis veenab eriti madala kroonikõrguse ja energiatõhusa ajamiga.

Ehitustööstuse „parim sooritaja“

Alates juba 2011. aastast tunnustab Heinze GmbH brändiauhinnaga ehitustööstuse ihaldusväärseimaid lahendusi. Tänavusel konkursil anti üle brändiauhinnad 23 tootekategoorias ja žüriiauhinnad 14 kategoorias. Valdkonna lemmikuks valitakse see, keda oma tootevaldkonnas ning mõõdetuna viie erineva hindamiskriteeriumi, näiteks kvaliteedi, hinna ja kvaliteedi suhte, innovatsiooni, optika/disaini ning turvalisuse, alusel kõige sagedamini soosikuna nimetatakse.